Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΩΣ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ
Γαρδίκης Αγιωργίτικο Νεμέας
Εμπλουτισμένο με πλούσια αρώματα φραγκοστάφυλου, βατόμουρου και χρώμα ρουμπινί. Τα πλούσια αρωματικά χαρακτηριστικά αναδεικνύονται αρμονικά.
Γαρδίκης CABERNET Sauvignon
Σκούρο κόκκινο ξηρό κρασί με έντονο & σύνθετο άρωμα, πυκνό σώμα και ισορροπημένη γεύση. Χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία τανινών και την ευχάριστη επίγευση.
Γαρδίκης ΟΙΝΟΣ ΣΕ ΑΣΚΟ Eίς υγείαν
Με το μεράκι μας δημιουργήσαμε για σας τον Οίνο σε Ασκό Γαρδίκης "εις υγείαν".Μέσα σε μια συσκευασία χωρέσαμε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού.Απολαύστε Ρετσίνα, Ερυθρό, Ημίγλυκο, Λευκό & νιώστε το κρασί να κατακλύζει όλες τις αισθήσεις σας. Γι’ αυτό λοιπόν “Είς υγείαν”.
Γαρδίκης CHARDONNEY
Έντονο κιτρινόχρυσο χρώμα με αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών & ξηρών καρπών. Έχει πλούσια – μεστή γεύση. Πίνεται δροσερό στους 10-12 βαθμούς .
Γαρδίκης ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ
Λευκό κρασί, εύκολο στην πόση με κιτρινοπράσινες ανταύγειες και άρωμα που θυμίζει άνθη λουλουδιών. Ισορροπημένο και γεμάτο. Συνοδεύει πουλερικά, ψάρια, ζυμαρικά και φρούτα. Πίνεται στους 8 – 10 c.
Γαρδϊκης ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ
Προέρχεται από ειδικά μαύρα σταφύλια, Μαυροδάφνη Πατρών Π.Ο.Π και παραμένει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον ένα χρόνο. Με την απαραίτητη παλαίωση του προσφέρει στον καταναλωτή γευστική πληρότητα συνδυασμένη μ΄ ένα σπάνιο άρωμα. Προσφέρεται κυρίως ως Μεταλαβιά στις εκκλησίες, πίνοντας δίνει μια αίσθηση μαγευτική με το γνωστό μεθυστικό άρωμα του και την γλυκιά απολαυστική του γεύση.
Γαρδίκης ΠΕΝΤΑΘΛΟΝ
Προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση σε συνδυασμό με ένα σπάνιο άρωμα που αποκτά μετά τη γήρανση για τουλάχιστον ένα χρόνο σε δρύινα βαρέλια. Φημίζεται σαν ένα εξαιρετικό τονωτικό και συνοδεύει καλύτερα επιδόρπια, γλυκά και φρούτα.
Γαρδίκης MERLOT
Οίνος ερυθρός ξηρός με κόκκινο βαθύ χρώμα ρουμπινιού και άρωμα ξηρών καρπών και φρούτων του δάσους .Συνοδεύει ψητά μαγειρευτά – πουλερικά και πιατέλες τυριών. Πίνεται περίπου στους 18 c.
Γαρδίκης ΝΑΜΑ
Γλυκό κρασί – επιδόρπιο που παράγεται κυρίως από την ποικιλία Μαυροδάφνη Πατρών Π.Ο.Π. Προσφέρεται ως Μεταλαβιά στο Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στην Εκκλησία. Συνιστάται επίσης σαν άριστο τονωτικό, σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου με γλυκά και φρούτα στο τέλος των γευμάτων .
Γαρδίκης ΡΕΤΣΙΝΑ
Η Ρετσίνα μας είναι λευκός ξηρός οίνος όπου στην διάρκεια της ζύμωσης του προσθέτουμε Ρετσίνι Πεύκου και έτσι δημιουργούμε ένα ιδιαίτερο και εκλεκτό προϊόν με πλούσιο αρωματικό υπόβαθρο ρητίνης , επιβλητική γεύση, λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα και ισορροπημένη τραγανή οξύτητα . Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10C-12C.
Γαρδίκης ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΞΗΡΟΣ
Από την περίφημη ποικιλία Ροδίτης δημιουργούμε ένα ευγενικό κρασί, με πλούσια αρωματική ένταση φρούτων και λουλουδιών, διακριτική φρουτώδη γεύση και λευκοπράσινο χρώμα. Συνοδεύει ευχάριστα ψάρι, λευκά κρεατικά, ορισμένα ελαφριά ορεκτικά και ταιριάζει ακόμα και με γλυκόξινο φαγητό. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10 C - 12 C.
Γαρδίκης ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΞΗΡΟΣ
Το πάντρεμα του Αγιωργίτικου με το Merlot και το Μοσχάτο Αμβούργου μας δίνουν ένα κρασί με βαθυκόκκινο χρώμα, ισορροπημένη και στρογγυλή γεύση από φρούτα, βότανα και μαλακές τανίνες. Τυλιγμένα με ένα διακριτικό άρωμα Μοσχάτου συνοδεύουν ευχάριστα ψητά, μαγειρευτά και πιατέλες τυριών. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 15 C - 18 C.
Γαρδίκης ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ
Φρουτώδης και ευχάριστα αρωματικός ¨πολυποικιλιακός¨ Ημίγλυκος (Αγιωργίτικο - Merlot - Μοσχάτο Αμβούργου). Απολαύστε ισορροπημένη και ευκολόπιοτη ημίγλυκη γεύση με αρώματα τριαντάφυλλου και ευγενικές γλυκές τανίνες, ένα άκρος εκρηκτικό αποτέλεσμα που συνοδεύει ιδιαίτερα πιάτα, γλυκά, επιδόρπια και φρούτα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12 C - 15 C.
Γαρδίκης ΤΣΙΠΟΥΡΟ Χωρίς Γλυκάνισο
Ελληνικό,οινοπνευματώδες απόσταγμα στεμφύλων. Μοσχάτο σταφύλι: Ευλογημένος καρπός του Τυρναβίτικου αμπελώνα. Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου: Παράδοση & Τέχνη της πολλαπλής απόσταξης.
Γαρδίκης ΤΣΙΠΟΥΡΟ Με Γλυκάνισο
Ελληνικό,οινοπνευματώδες απόσταγμα στεμφύλων. Μοσχάτο σταφύλι: Ευλογημένος καρπός του Τυρναβίτικου αμπελώνα. Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου: Παράδοση & Τέχνη της πολλαπλής απόσταξης.
Γαρδίκης ΛΙΚΕΡ
Χρώματα και γεύσεις που θα σας συναρπάσουν. Τα αρώματα τους θα ξυπνήσουν σε πολλούς νοσταλγικές μνήμες από την εποχή των γιαγιάδων μας! .
Γαρδίκης Αλκοολούχο Ποτό Τύπου Κονιάκ
Η αυθεντική συνταγή του Γνήσιου ποτού με το εκρηκτικό άρωμα και την εξαίρετη ποιότητα ! Το “ GARDIKIS’ των πέντε αστέρων μας συνοδεύει στις ιδιαίτερες στιγμές μας με την επιβλητική του γεύση που έχει αντέξει στο χρόνο. Δοκιμάστε το και με πάγο!
Γαρδίκης ΟΥΖΟ Aμφορέας
Η πίστη μας στη παράδοση και η αγάπη μας για τα προϊόντα που κατά καιρούς δημιούργησε, ώθησαν στη δημιουργία του ούζου ΓΑΡΔΙΚΗΣ, ενός προϊόντος σταθερής γεύσης και άριστης ποιότητας
Γαρδίκης ΟΥΖΟ Κλασσικό
Η πίστη μας στη παράδοση και η αγάπη μας για τα προϊόντα που κατά καιρούς δημιούργησε, ώθησαν στη δημιουργία του ούζου ΓΑΡΔΙΚΗΣ, ενός προϊόντος σταθερής γεύσης και άριστης ποιότητας
Free Joomla! templates by AgeThemes