ΠΥΡ-ΓΥΝΗ & ΟΙΝΟΣ

Πυρ, Γυνή & Οίνος

Ρετσίνα
Ονομασία κατά Παράδοση
Η Ρετσίνα μας είναι οίνος λευκός ξηρός όπου κατά την διάρκεια της ζύμωσης προσθέτουμε ρετσίνη πεύκου δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερο και εκλεκτό προϊόν με πλούσιο αρωματικό υπόβαθρο ρητίνης, επιβλητική γεύση, λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα και ισορροπημένη τραγανή οξύτητα. Ιδανικό πάντρεμα με ψητά, ψάρια, μαγειρευτά και πιατέλες τυριών.
Σερβίρεται στους 10o C – 12o C.
Οίνος Λευκός Ξηρός
Moσχάτο / Ροδίτης
Με το πάντρεμα του ημιορεινών αμπελώνων Μοσχάτο Αλεξανδρείας (80%) και της γηγενής ποικιλίας ορεινού Ροδίτη (20%) δημιουργήσαμε ένα ποικιλιακό κρασί ανωτέρας ποιότητας με πλούσια αρωματική ένταση τριαντάφυλλου, φρούτων του δάσους και λουλουδιών, στρογγυλή – ισορροπημένη γεύση και λευκοπράσινο χρώμα. Συνοδεύει ευχάριστα λευκά κρεατικά, ψάρια, ζυμαρικά και ελαφριά ορεκτικά. Σερβίρεται στους 10ο C – 12ο C.
Οίνος ΡΟΖΕ ξηρός
Μοσχάτο / Aγιωργίτικο
Ένα καλοφτιαγμένο με δομή και φινέτσα Ροζέ κρασί βασισμένο σε καθαρά Ελληνικές γηγενής ερυθρές ποικιλίες, λιπαρό, δροσερό με διακριτικό φρουτώδη χαρακτήρα και άψογη ισορροπία στο στόμα. Διαθέτει ένταση και οξύτητα, φρεσκάδα και αρώματα στη μύτη. Συνοδεύεται με ελαφριούς μεζέδες, ψάρια, οστρακοειδή και σαλάτες.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10 C – 12 C.
Οίνος Ροζέ Ημίγλυκος
Μοσχάτο / Aγιωργίτικο
Φρουτώδης και ευχάριστα αρωματικός “πολυποικιλιακός” Ροζέ Ημίγλυκος από Ελληνικές ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών. Απολαύστε ισορροπημένη και ευκολόπιοτη ημίγλυκη γεύση με αρώματα τριαντάφυλλου και ευγενικές γλυκές τανίνες, ένα άκρως εκρηκτικό αποτέλεσμα που συνοδεύει ιδιαίτερα πιάτα, γλυκά, επιδόρπια και φρούτα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12 C – 15 C.
Οίνος ΕΡΥΘΡΟΣ ξηρός
Cabernet Sauvignon / Aγιωργίτικο

Με το πάντρεμα ιδιαίτερων αρωματικών σταφυλιών, (από Ελληνικές και Γαλλικές ποικιλίες), δημιουργήσαμε ένα κρασί ανωτέρας ποιότητας με βαθυκόκκινο ρουμπινί χρώμα και σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων από φρούτα του δάσους και ξηρών καρπών. Πυκνό ισορροπημένο σώμα που χαρακτηρίζεται από έντονη παρουσία τανινών όπου το συνολικό αποτέλεσμα απογειώνει την επίγευση. Ιδανικό να συνοδεύσει ψητά, μαγειρευτά, πουλερικά και πιατέλες τυριών. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 18 C περίπου

Comments are closed.