Η Εταιρεία μας

Eταιρικό Προφίλ

Το 1993 ο Χρήστος και ο Κυριάκος Γαρδίκης ίδρυσαν την εταιρεία "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" με σκοπό να αντιπροσωπεύσουν και να διαθέσουν στην αγορά της Β. Ελλάδας προϊόντα του τόπου καταγωγής τους και πιο συγκεκριμένα του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου (κρασί - ούζο - τσίπουρο).

Η προσπάθεια καρποφόρησε και με το πέρασμα των χρόνων η άνοδος της εταιρείας ήταν ραγδαία, το όραμα των ιδρυτών της σε συνάρτηση με την ανταπόκριση των πελατών, ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία Ποτοποιίας και στην παραγωγή προϊόντων όπως Ούζο - Τσίπουρο - Κονιάκ - Λικέρ - Ρακόμελο σε διάφορους κωδικούς και συσκευασίες, καθώς και στη δημιουργίας μιας πρότυπης μονάδας εμφιάλωσης οίνου που η γκάμα της περιλαμβάνει Λαϊκά κρασιά, - κρασιά Πολυτελείας (Ο.Π.Α.Π. - Ο.Π.Ε.), Νάμα και Μαυροδάφνη, Ασκούς, Νταμιτζάνες κ.α. σε πολλές συσκευασίες, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς.

Η συνεχόμενη άνοδος της εταιρείας "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης έμφασης που δίνεται στο εμπορικό της κομμάτι, η συνεχής οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η πίστη των ιδρυτών της γι' αυτό που κάνουν. Επίσης σε αυτό συντελούν η ποιότητα, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, οι αυστηροί και συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, οι ασυναγώνιστες τιμές με βάση την τιμολογιακή της πολιτική, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ο ευέλικτος διακανονισμός σε σχέση με το χρηματο-οικονομικό και φυσικά το κυριότερο, η ευχαρίστηση που προσφέρουν τα προϊόντα "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" στον τελικό καταναλωτή.

Οι παραγγελίες έρχονται στην εταιρεία από ένα δίκτυο έμπειρων πωλητών και επιθεωρητών πωλήσεων, ειδικευμένων στο χώρο του ποτού, οι οποίοι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (κύκλος 20 ημερών) επισκέπτονται τους πελάτες της. Η διάθεση - διακίνηση των προϊόντων, γίνεται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της, καλύπτοντας όλη τη Β. Ελλάδα.

Πελάτες

Σήμερα η εταιρεία “ΓΑΡΔΙΚΗΣ” εξυπηρετεί πάνω από 1600 ευχαριστημένους πελάτες που αποτελούνται κατά βάση από το χονδρεμπόριο – κάβες, καθώς επίσης και σχεδόν από όλες τις κοινοπραξίες – συνεταιρισμοί των σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδος αλλά και από αλυσίδες – ξενοδοχειακές μονάδες – αγροτικοί συνεταιρισμοί – στρατιωτικά πρατήρια, Βιομηχανίες & Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, κ.α.

Τα τελευταία χρόνια άνθηση υπάρχει στον τομέα των εξαγωγών και έτσι δειλά-δειλά η εταιρία έστειλε προϊόντα στην Γερμανία και ευελπιστεί στο μέλλον να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Φιάλες
0 +
Είδη Ποτοποιϊας & Οινοποιϊας
0 +
Τοποθεσίες Πώλησης
0 +

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Αρκαδίου & Πάροδος 25ης Μαρτίου (Άνωθεν Περιφερειακού)
Κορδελιό Θεσσαλονίκης ΤΚ 56334

Τηλέφωνα : 2310704202 – 2310903438

Ταχυδρομική Θυρίδα 33521 ΤΚ 56310

ΓΑΡΔΙΚΗΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Copyright 2020-2024. All rights reserved